A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

 В День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС,  учні гімназії пригадали факти про аварію і її ліквідацію в цифрах. Провели уроки мужності , інформаційні хвилинки: "Пекельний вогонь Чорнобиля",,"Трагедія Чорнобиля", "Шануємо і пам'ятаємо"   

21:48 14.12.2021

МИ - ПЕРЕМОЖЦІ! ЩИРО ДЯКУЄМО УСІМ ЗА ПІДТРИМКУ!

Член медіагрупи ради старшокласників Семенівської гімназії №2, десятикласник Артем Борисенко став переможцем Першого обласного конкурсу "Молодь. Армія. Країна" до 30-річчя Збройних Сил України. Диплом за І місце в номінації "Слава Україні! Героям слава!" та цінний подарунок було вручено обласним військовим комісаром, полковником Олегом Гончаруком в Чернігівському ТЦК та СП.

08:48 13.12.2021

Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня включно, проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства». Основними завданнями акції є: привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.  

16:40 10.12.2021

Відновлюємо очне навчання!

До відома всіх учасників освітнього процесу.  З 6 грудня в гімназії відновлюється очне навчання з дотриманням протиепідемічних заходів.

08:18 05.12.2021

Тиждень англійської мови у гімназії

Проєкти, віртуальні подорожі Англією, ігри, змагання, руханки, музичні перерви... - усе це форми роботи з дітьми під час проведення тижня англійської мови, який проходив у гімназії з 22 по 26 листопада 2021 року. Було весело й атмосферно!!!

15:26 01.12.2021

До Дня Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи в гімназії відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились в пам'яті українців. Учні початкових класів пройшливиховнігодини, дискусії, лекціїна тему "Україна гідна свободи", "Свобода та людська гідність", "В єдності сила"  Діти пригадували історію Майдану, розшифровували прслів'я, провели цікаві тематичні ігри, вшанували пам'ять загиблих в АТО. 

16:35 22.11.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

Тижень безпеки дорожнього руху, в початкових класах гімназії, пройшов цікаво та корисно. Діти пригадували  дорожні знаки, вивчали правила дорожнього руху по розмальовкам, провели бібліографічний огляд книг на тему "Безпека дорожнього руху", переглянули цікаві мультфільми, закріпили свої знання з працівником ювенальної провенції Суботою Ю.О.,  та закріпили їх на практиці         

20:33 19.11.2021

16 листопада - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

   Толерантність – це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів.                             Тому сьогодні,  робота педагогів була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок.  Учні молодших класів переглянули мультурок  "Дітям про толерантність", створили "Дерево Толерантності",  якості гарної людини закріпили на "Долоньках Добра" та на пелюстках "Квітки Толерантності".    В старших класах, класні керівники запропонували учням переглянути відеоурок “Толерантність починається з мене”

20:23 16.11.2021

День української писемності та мови ...

У День української писемності та мови в Семенівській гімназії традиційно стартував XXII Міжнародний конкурс із української мови імені Петра Яцика серед учнів 3-4 класів!

13:53 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора