A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Запали свічку пам'яті

Традиційно, в четверту суботу листопада, Україна та світ згадують три голодомори: 1921-1923, 1932-1933, 1946-1947 років.

16:20 27.11.2022

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 14 по 20 листопада в гімназії пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було нагадати учням правила безпечної поведінки на вулицях і дорогах.

08:48 23.11.2022

Герої не вмирають...

Героями не народжуються, ними стають. Гімназійна родина втратила ще одного героя.  11 листопада в боях за Україну на Донецькому напрямку загинув Микола Асмаковський, захищаючи кожного з нас.  Найкращий друг, хлопець, син та брат, одногрупник та однокласник, достойний син України. Випускник Глухівського університету.   З початку вторгнення він перебував в м. Семенівка, Чернігівської області, яке вже з перших днів опинилося в окупації. На початку березня Микола дістався в майже оточений Чернігів та став до лав Національної Гвардії України, виконуючи бойове завдання по обороні міста. Після втечі ворога з Чернігівщини, вирішив залишити більш-менш спокійну службу на блокпостах Чернігова.  Пройшов співбесіду та перевівся в 3-й батальйон оперативного призначення «Свобода» 4-ї  бригади оперативного призначення НГУ. Після короткого вишколу він, пліч-о-пліч з героями- «свободівцями», одразу потрапив на найгарячішу ділянку фронту – Бахмутський напрямок. Саме там, стримуючи навалу рашистів, він пожертвував своє життя за майбутню вільну Україну! Важко віднайти слова, які би змогли полегшити душевний біль від втрати рідної Вам людини. Нехай пам'ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. Вічна пам'ять і слава Захиснику України!

08:00 18.11.2022

Герої не вмирають...

Днями, захищаючи нас від ворога, загинув наш випускник, Герой, житель м.Семенівка – військовослужбовець Олексій Макей. Йому на завжди залишиться 43 роки. Всі друзі та знайомі пам'ятають Олексія, як товариського, доброго, щирого друга, який завжди був душею компанії.   Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, друзям, усім, хто знав Захисника. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти в серці рідних болючу рану втрати. Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому Захиснику незалежності і цілісності України! Слава Україні! Героям Слава!

07:56 18.11.2022

Проводимо канікули з користю...

Якісне дистанційне навчання в умовах війни.... Яким має бути? Яким є в Семенівській гімназії №2? Саме на ці питання шукали відповіді учасники освітнього процесу опорного закладу.

14:12 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора