A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми

18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми.  З метою підвищення рівня інформованості щодо цієї проблеми, ознайомлення з поняттям "торгівля людьми", формування в учнів моральних цінностей та позицій, в Семенівській гімназії √2 серед учнів 8-9 класів було проведено години спілкування на тему "Торгівля людьми. Людина - не товар!"

12:23 21.10.2022

День Захисників та Захисниць України!

В цей день кожен українець хоче висловити слова вдячності та підтримки нашим воїнам ! Наші гімназисти теж не залишаються осторонь добрих справ, долучившись до шкільної благодійної акції "Спільними зусиллями". Протягом тижня було зібрано теплі речі та смаколики, виготовлено обереги, намальовані малюнки та написані листи-привітання. З найкращими побажаннями, думками та молитвами усе зібране, за участю волонтерів, буде відправлено нашим Захисникам, які не один день стоять на обороні Незалежності та наближають Перемогу!

19:11 15.10.2022

Увага! Діти на дорозі!

Щороку в гімназії  проводиться тиждень  «Увага! Діти на дорозі!». В рамках цього тижня  в закладі пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху. Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.  Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, класні керівники провели бесіди, турніри,  виставки малюнків. «Наш друг - дорожній рух».  

12:59 17.09.2022

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

Освітянською традицією є Олімпійський тиждень у вересні навчального року. Супроводжується він низкою заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту, сприянню розвитку олімпійського руху в Україні, залученню до занять фізичною культурою і спортом учнівської молоді. Протягом тижня вчителі фізичної культури  знайомили дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту.

16:30 16.09.2022

"Протистояння: Червоний терор"

 Таку назву має книга - комікс, яку презентували її співавтори Максим Курінний та Олександр Корешков учням старших класів гімназії. В книзі в сучасній цікавій формі  розкриті  історичні події Української революції 1917-1921 р.р. Учні мали змогу задати авторам питання  за змістом мальпису, поспілкуватись на тему свободи і незалежності України, більш глибоко зрозуміти події того часу.

11:51 11.09.2022

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дорогі учні, батьки, педагоги, працівники гімназії! Сьогоднішній день для кожного з вас по-справжньому особливий, зворушливий, щемливий, адже він проводиться в умовах воєнного стану. Тисячі українських школярів у цей день не братимуть участь у святкових традиційних заходах, зустрінуть свято дистанційно, сидячи за комп’ютерами та телефонами. Дню знань бути! Ніхто і ніщо не зможе позбавити нас можливості навчатися, пізнавати, досліджувати, міркувати, здобувати нові знання та ставати щороку більш освіченішими, зростаючи гідними громадянами своєї держави. Адже знання, які проростають зернами в наших дітях, найстрашніші для ворога, ніж військова зброя.

10:58 01.09.2022

Ваша перемога - це крок до найочікуванішої перемоги!!!

Гімназисти є постійними активними учасниками Малої академії наук. У цьому навчальному році на конкурс було представлено дві роботи: "Кожне сільце має своє слівце, або Місцеві діалекти Семенівщини" (учениця 11 класу Ятчук Анна, керівник Ятчук О.М.) та "Масове знищення євреїв Семенівки" (учениця 10 класу Шкурат Дарія, керівник Карпенко Є.Л.).

14:44 14.07.2022

День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

14:39 14.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора