A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2022 10:58
Кількість переглядів: 40

Дорогі учні, батьки, педагоги, працівники гімназії! Сьогоднішній день для кожного з вас по-справжньому особливий, зворушливий, щемливий, адже він проводиться в умовах воєнного стану. Тисячі українських школярів у цей день не братимуть участь у святкових традиційних заходах, зустрінуть свято дистанційно, сидячи за комп’ютерами та телефонами. Дню знань бути! Ніхто і ніщо не зможе позбавити нас можливості навчатися, пізнавати, досліджувати, міркувати, здобувати нові знання та ставати щороку більш освіченішими, зростаючи гідними громадянами своєї держави. Адже знання, які проростають зернами в наших дітях, найстрашніші для ворога, ніж військова зброя.

Бажаємо великій родині нашої гімназії мирного неба, жаги до навчання та пізнання, плідної роботи, взаємоповаги та взаємопідтримки, любові до своєї країни, рідної мови, віри у незламність духу та непереможність Збройних Сил України, які мужньо стоять на сторожі нашого захисту, даруючи можливість здобувати освіту та працювати.

Будьмо наполегливі, обережні та віримо в ЗСУ,наш народ, наше місто, нашу країну!

СЛАВА УКРАЇНІ.

https://drive.google.com/file/d/1HL6k3VNxEnpdSdnpdCnAGSpv_HMbHRmI/view?usp=drivesdk

Дорогі учні, батьки, педагоги, працівники гімназії! Сьогоднішній день для кожного з вас по-справжньому особливий, зворушливий, щемливий, адже він проводиться в умовах воєнного стану. Тисячі українських школярів у цей день не братимуть участь у святкових традиційних заходах, зустрінуть свято дистанційно, сидячи за комп’ютерами та телефонами. Дню знань бути! Ніхто і ніщо не зможе позбавити нас можливості навчатися, пізнавати, досліджувати, міркувати, здобувати нові знання та ставати щороку більш освіченішими, зростаючи гідними громадянами своєї держави. Адже знання, які проростають зернами в наших дітях, найстрашніші для ворога, ніж військова зброя. Бажаємо великій родині нашої гімназії мирного неба, жаги до навчання та пізнання, плідної роботи, взаємоповаги та взаємопідтримки, любові до своєї країни, рідної мови, віри у незламність духу та непереможність Збройних Сил України, які мужньо стоять на сторожі нашого захисту, даруючи можливість здобувати освіту та працювати. Будьмо наполегливі, обережні та віримо в ЗСУ,наш народ, наше місто, нашу країну! СЛАВА УКРАЇНІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора