A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

GoGlobal запускає менторську програму для дітей з прикордонних територій

Наш досвід Catch up кемпу для випускників з 40-ка кілометрової зони Чернігівщини показав наскільки цим дітям потрібна підтримка для розвитку софт скілів, надолуження освітніх втрат та залучення у життя громади. Тому програма буде насиченою, цікавою і корисною.

16:10 24.09.2023

Вітаємо наших дівчат з перемогою у чемпіонаті Чернігівської області з дзюдо

Чернігів радо зібрав юних спортсменів на відкритий Чемпіонат Чернігівської області з дзюдо. Змагання проходили серед молоді до 23 років і кадетів та кадетів до 17 років. Вихованки спортивних гуртків Центру творчості дітей та юнацтва Семенівської міської ради виявили бажання спробувати свої сили у двох вікових категоріях і це принесло їм перемогу. За результатами сутичок, у віковій категорії серед кадетів Охріменко Аліна (до 70 кг.) - 1 місце, Гончаренко Єва (до 63 кг.) - 1 місце, Голуб Єлизавета (до 63 кг.) - 2 місце, у віковій категорії серед дорослих Гончаренко Єва стала чемпіонкою області, а Охріменко Аліна і Голуб Єлизавета вибороли 3 місця.

16:10 21.09.2023

ГО "Спілка ініціатив мешканців Семенівщини"

З Днем фізичної культури і спорту!!! Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

13:07 10.09.2023

Рейтинг шкіл Чернігівської області 2023 року

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складений рейтинг загальноосвітніх шкіл Чернігівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками НМТ 2023 року.

17:06 06.09.2023

Вітаємо рій "Соколята"

Вітаємо рій "Соколята" з нагородами за участь в обласному етапі Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» у рамках заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

13:10 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора