A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

Безпечне перебування дітей у закладах освіти

Дата: 08.09.2023 19:01
Кількість переглядів: 10

Одне з головних завдань – зробити так, аби діти перебували у безпеці під час освітнього процесу. Важливим є здоров’я учнів.

Чернігівщина знаходиться на порозі епідемії кору. Під час «наздоганяльної» вакцинації проти кору щеплення отримали лише 20% дітей. Саме тому Чернігівським обласним центром контролю та профілактики хвороб МОЗ України разом з Управлінням освіти і науки Чернігівської ОДА та Управлінням охорони здоров’я Чернігівської ОДА прийнято ряд важливих рішень стосовно профілактики захворювання на кір.

Щоб не допустити погіршення епідеміологічного стану в регіоні, вчора видано Постанову №2 головного державного санітарного лікаря Чернігівської області. Нею врегульовані всі питання стосовно відвідування організованих дитячих колективів з метою мінімізації ризиків захворювання.

Сімейні лікарі протягом наступного тижня планують визначити пацієнтів, які не пройшли вакцинацію та запропонувати їм зробити щеплення. Зважаючи на важливість та актуальність питання, наступного тижня освітяни разом з фахівцями Чернігівського обласного центра контролю та профілактики хвороб МОЗ України планують проведення роз’яснювальної роботи на батьківських зборах в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Фото: Чернігівська ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора