A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

СЕМЕНІВСЬКІ СПОРТСМЕНКИ АЛІНА ОХРІМЕНКО ТА ЄЛИЗАВЕТА ГОЛУБ СТАЛИ ВІЦЕ-ЧЕМПІОНКАМИ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З КІКБОКСИНГУ

Дата: 19.10.2023 18:37
Кількість переглядів: 37

Наші найгарніші та найкращі ліцеїсти!!!

Вітаємо з блискучою перемогою!!!

Бажаємо феєрії яскравих вражень, позитивних емоцій і справжньої гордості душі. Нехай ця перемога не буде останньою, нехай кожне ваше старання і наполеглива праця обов’язково призводять вас до призових місць і заслуженим нагородам.

🗣СЕМЕНІВСЬКІ СПОРТСМЕНКИ АЛІНА ОХРІМЕНКО ТА ЄЛИЗАВЕТА ГОЛУБ СТАЛИ ВІЦЕ-ЧЕМПІОНКАМИ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З КІКБОКСИНГУ

Вихованки КЗПО "Центр дитячої та юнацької творчості" Семенівської міської ради, Аліна Охріменко та Єлизавета Голуб, повернулися з вражаючими досягненнями з Чемпіонату Світу з Кікбоксингу ISKA, який нещодавно відбувся у Мюнхені (Німеччина). Дівчата виступали в складі збірної України, яка в загальному результаті здобула загальнокомандне ІІ місце. Змагання зібрали 38 країн з 5 континентів та понад 2000 файтерів.

Аліна Охріменко завоювала срібну медаль у розділі фул контакт, здобувши перемогу над англійкою та поступившись румунці. Єлизавета Голуб виборола бронзову медаль у розділі К-1.

- "Це перші змагання на яких була така конкуренція. Всі команди були дуже потужними, але не дивлячись на це ми з Лізою змогли й стали віце-чемпіонками" - поділилась з нами враженнями від змагань Аліна Охріменко.

Варто також зазначити важливу роль їхнього тренера Володимира Кривенка, який готував їх до цих змагань та є їм вчителем і наставником.

Попри всі сьогоднішні виклики, зважаючи на ситуацію в країні та безпосередньо в нашій громаді, Аліна та Єлизавета залишаються вірними своїм спортивним мріям та планам. Вони разом з іншими вихованцями "Центру дитячої та юнацької творчості" продовжують тренуватися в рідному місті.

Бажаємо Аліні та Єлизаветі подальших успіхів та натхнення на їхньому спортивному шляху!

Зі сторінки Рідна Семенівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора