A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

Сертифікація вчителів – ключ до успіху у професійній діяльності👆

Дата: 09.01.2024 14:49
Кількість переглядів: 17

П’ятий рік поспіль Державна служба якості освіти України спільно з Міністерством освіти і науки України та Українським центром оцінювання якості освіти проводять сертифікацію педагогічних працівників, мета якої — виявляти і заохочувати педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності, які впроваджують у своїй професійній діяльності прогресивні ідеї та новації.

Цьогоріч вперше сертифікацію проходили вчителі української мови і літератури та вчителі математики.

І маємо сьогодні гарну новину: Світлана Миколаївна Опалєва, вчителька Семенівського ліцею #2, успішно пройшла всі три етапи сертифікації- 2023 відповідно до професійного стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти». За результатами спільного засідання комісії вона отримала 121,5 балів із 125 можливих. Це високий показник, який свідчить про те, що наші вчителі «йдуть в ногу з часом» і готові сприймати зміни, змінюватися самі, вдосконалюватися та розвиватися. Приємно відзначити, що Світлана Миколаївна змогла гідно показати свої практичні уміння у використанні сучасних підходів та технологій навчання.

Зичимо Вам, пані вчителько, міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, творчого пошуку, успішних звершень задуманих справ, здійснення всіх мрій і задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Нехай успіхи та перемоги окрилюють Вас на нові звершення та здобутки на благо України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора