A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

Тренінг з психологічної підтримки для підлітків

Дата: 19.06.2023 12:20
Кількість переглядів: 12

Нещодавно учні восьмих класів Семенівської гімназії 2 відвідали тренінг з психологічної підтримки для підлітків Семенівської громади. Заняття з психологічної допомоги пройшло в безпечній, дружній та теплій атмосфері. Діти, які вже давно навчаються дистанційно, мали можливість не тільки дізнатись щось нове про підтримку свого здоров'я, а й поспілкуватись з однокласниками в офлайні.

Під час тренінгу діти попрацювали над навичками стресостійкості, дихальними практиками, наданням першої психологічної допомоги, розібрали поняття травматичного стресу та фактори, які його визначають, а також провели час цікаво та ресурсно. Заняття проводила тренерка Наталія Німченко.

Тренінг проведено у рамках проєкту «Стійкість, безпека та добробут громад Чернігівської області у кризові часи», який впроваджує ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» за підтримки #Програма_CLEAR.

"Метою цього проєкту є не тільки надати першу психологічну допомогу, а ще й об'єднати місцевих мешканців, згуртувати школярів прикордонної громади. На сьогодні є багато молоді, яку треба навчати протистояти стресу", – зазначила координаторка напрямку "Захист" проєкту Тетяна Романова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора