A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

МИ - ПЕРЕМОЖЦІ! ЩИРО ДЯКУЄМО УСІМ ЗА ПІДТРИМКУ!

Дата: 13.12.2021 08:48
Кількість переглядів: 73

Член медіагрупи ради старшокласників Семенівської гімназії №2, десятикласник Артем Борисенко став переможцем Першого обласного конкурсу "Молодь. Армія. Країна" до 30-річчя Збройних Сил України. Диплом за І місце в номінації "Слава Україні! Героям слава!" та цінний подарунок було вручено обласним військовим комісаром, полковником Олегом Гончаруком в Чернігівському ТЦК та СП.

Щиро дякуємо усім, хто підтримав наш відеоролик "Подвиг. Пам'ять. Честь"! Це гімназисти, вчителі та батьки, випускники гімназії різних поколінь які мешкають у Семенівці, усіх куточках України та по всьому світу - від Америки до Австралії, жителі нашої Семенівської громади, представники культурно-мистецької та журналістської спільноти м. Чернігова. Особлива подяка військовослужбовцям з усіх куточків України, а також викладачам та студентам Харківського національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро).

Наш відеоролик має близько 10 тисяч переглядів, а це означає, що пам'ять про загиблого воїна, випускника нашої гімназії Ігоря Кістерного жива.

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора