A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Семенівський ліцей № 2 Семенівської міської ради Чернігівської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Тиждень "Мій ліцей відкритий для всіх"

11 грудня у Семенівському ліцеї №2 починається тиждень під гаслом "Мій ліцей відкритий для всіх".  Кожна дитина здатна відчувати і думати. Цінність дитини не залежить від її здібностей та досягнень - основні принципи інклюзивної освіти. Усі діти потребують підтримки і дружби ровесників. Справжня освіта може здійснюватися тільки в контексті реальних взаємин. Різноманітність посилює всі сторони життя дитини. Кожна дитина має право на спілкування і на те, щоб бути почутим.

08:53 11.12.2023

Ментальне здоров'я є невід'ємною частиною життя кожної людини.

Ментальне здоров'я є невід'ємною частиною життя кожної людини. Воно визначається як стан благополуччя, при якому кожна людина може реалізувати свої здібності і власний потенціал, протистояти звичайним життєвим стресам, продуктивно і плідно працювати. Ментальне здоров'я - як імунітет. Хтось здатен витримати більше, хтось - менше. Але, як кожен ресурс, вимагає постійної підтримки та відновлення.

15:53 29.11.2023

Оприлюднили текст Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності-2023

27 жовтня, у День української мови та писемності, відбувся Всеукраїнський радіодиктант національної єдності “Дороги України”, до якого долучилися тисячі українців і знавців української мови за кордоном. На порталі “Суспільне” вже оприлюднили його текст. Тепер усі охочі можуть перевірити свій рукопис.

19:25 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора